Tänkte bara ge ett tips..

Har suttit och tänkt på det här med att skriva om mode, de kan vara jäkligt svårt men nu har jag kommit på hur man kan förenkla det, helt enkelt genom att ta in mycket eget tyckande:P

Hur man bör börja vet jag inte alls men de lättaste är väl att skriva om det som är relativt lätt att få tag på och de som inte är allt för dyrt(som jag själv har råd med:D)


Här kommer första tipset.

För att överhuvudtaget ha en chans att sätta sin egen stil och prägel på looken så måste man ju ha en grund


  1. Nånting som aldrig slår fel ett riktigt 'm u s t   h a v e'  är ett par snygga enkla Chinos, de betyder A och O för hela grunden men tänk på en sak, för pösiga chinos ser bara slappt och sunkigt ut och försök att hitta ett par enkla med inte allt för mycket tryck eller tydliga mönster.
  2. Bas färgade Tees är nog det enda varenda kille äger men kom ihåg att så fort de syns en tillstymmelse till svettfläckar (urk) släng den, lrmöjligtvis färga om dn, blekning funkar aldrig. Här bör ni också tänka på vad ni vill inge för intryck på dom runtomkring er, en stor tee kan je ett sunkigt eller HipHop intryck, vilket beror på dig själv/hur du bär den.
  3. En enkel enfärgad cardigan, om du är rätt man att bära upp den kan det aldrig gå fel, och alla kan bära den, so there's no excuses. matcha med en snygg tshirt eller en enfärgad tee under en vest... otoligt snyggt till fest eller om du är den som vill vara klädd lite extra till vardags..(Erica bör krediteras för hon tipsade mig om västen:P)
  4. Bälten är något man aldrig kan vara utan. EN STOR VARNING BARA, SNÄLLA BÄR ALDRIG BYXORNA UNDER RUMPAN OCH ABSOLUT ALDRIG FÅR NI UNDER NÅGRA OMSTÄNDIGHETER BÄRA BÄLTE I BYXOR SOM HÄNGER UNDER RÖVEN, DE SER HELT ENKELT FÖRJ**IGT UT! Du kan heller aldrig få för många bälten tycker jag personligen, men ett obs, tänk inte bältet som ett bälte, tänk dej det som sluttouchen på din look, bär en avdelare mellan över och neder kropp en färgdutt som passar skarfen eller mönstret på t-shirten.
  5. Sist men inte minnst, en figur sydd kavaj funkar alltid. Både till fest som till vardags med rätt tillbehör kan du lätt bli kvällens modelejon.

Några sista ord, framför allt ska du bära kläder som du trivs i, men kom ihåg, klarar färger är kanon och var inte rädd för vad andra tycker om din look, om du gillar den är det så den ska var...

Bra, nu var det första inlägget gjort, slipper man den pinan:P

ps. en enkel svart cardigan går typ aldrig ur mode även om den inte finns på catwalken;)


Kommentarer
Postat av: Erica

OH my god! i made it! haha Chinos vems idé var det? ta inte all creed hörru :P och du väst och cardigan till dom här super läckra chinosarna? vart i inlägget finns det med? :)

2009-01-06 @ 21:38:13
URL: http://emostrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0