Nu får vi över öresundsbron

sp_a0388 (MMS)

Nu får vi över öresundsbron


Vi fortsätter vår resa... Vi bestämde oss ...

sp_a0385 (MMS)

Vi fortsätter vår resa... Vi bestämde oss för att bila ner till prag, tro det eller ej men så blir det, vi åker så långt vi orkar och antingen så tar vi in på hotel eller så sover vi på färjan över till tyskland vi kanske hörs ikväll! Hej då;)


Nu satsar vi allt och drar till arlanda oc...

sp_a0384 (MMS)

Nu satsar vi allt och drar till arlanda och hoppas på att flyget går, sitter alltså i bilen med gänget, de blir spännande hur vi detta ska lösa...haha, de blir i alla fall Sista blogg inlägget innan tjeckien , hej!


att resa eller att inte resa...

Hi there!!
nu är man återigen på väg på upptäcksfärd, ska nu fara till Prag med några ur klassen på ett EUprojekt. Saken är bara den att vi vet inte hur vi ska ta oss dit nu med världens vulkanutbrott och allt... men men förhoppningsvis så fixar vi det på något sätt och kommer dit, ska nog lägga upp lite bilder från resan senare...
Nu ska jag packa, Vi hörs!! :P


All text lyckades tydligen försvinna, men ...

sp_a0381 (MMS)

All text lyckades tydligen försvinna, men kvällen är underbar men dock funderar jag redan på att fara hem bara för att få sova ordentligt och jag har lite matte och fysik att göra imorrn, prövade i alla fall en cosmopolitan ikväll och den var supergod, rusade något och huvudet vilket kanske inte var så bra när man redan är lite rund under fötterna men de gör mig inget, nu ska vi in och fortsätta dansa och ha superkul, vi syns imorrn, kanske lite senare på dan med tanke på idag, men vi syns i alla fall, hej!


Som den barnvanliga blogg som jag har så t...

sp_a0378 (MMS)

Som den barnvanliga blogg som jag har så tar vi en bild på vatten glasen, har i alla fall en underbar dag med underbart folk på isen och nu på Corner, oj oj, nu kommer maten också, vi hörs senare ikväll! Love u! ;)


Det här är nog Sista gången jag försöker b...

sp_a0376e1 (MMS)

Det här är nog Sista gången jag försöker blogga via mobilen men nu sitter jag i alla fall och äter en onyttig frukost med alldeles för mkt salt och sedan ska jag diska undan och sedan dra på stan, för er som missat det är jag i sthlm och idag ska jag hitta en snygg vårjacka;) vi hörs!


RSS 2.0