Resumé av vecka 6

Hej, förlåt att jag inte uppdaterar så ofta, och jag blir irriterad på mig själv för att aldrig uppdatera. Men men, nu är jag här igen. Förra helgen var helt underbart rolig med massor av folk och ingen bakfylla...haha. Det var lite synd att alla kompisar inte kan komma in på krogen än, men det dröjer ju inte länge till :P

I veckan har det inte hänt mycket förutom att vi bestämde att klassen ska fara upp till Lisas stuga uppe i fjällen och ha kul på sportlovet så nu har jag pressen att jag måste klara av körkortet annars så tar vi oss inte dit. Jag har också insett att jag kanske måste dra igång med husvagnen igen annars lär det inte bli något av den och jag vill verkligen få till den så som jag tänkt mig :)
I fredags så ringde Adam och Lisa från klassen och försökte att få ner en till stan på fest, lite fest sugen var jag men hade ingen skjuts så de blev till att gå och lägga sig.
Igår så var det middag med mor och fars kompisar och de var jättegod mat, rådjur bjöds det på och pasta, Supergott!!

Idag så ska jag och far städa bilen så att vi ska kunna sälja den, skulle faktiskt vara skönt att slippa den för så som den strulat.

ja, de där kan man kalla resumé, vi hörs senare i veckan!

xOxO

Kan man få slut på Pepp-känsla?

Hey there!
Är bara några timmar kvar till popklubb och jag börjar få panik. Har ingen fest känsla alls :/ Jag som har varit super pepp i över en vecka men nu vet jag inte vad, känner mig nästan lite nere, hoppas bara att de hinner gå över... är dessutom så sjukt less på min garderob och önskar att man kunde få åka någonstans och bränna lite pengar, helst någon annans pengar dock för självklart har jag innga egna :(

Kommer kanske nytt inlägg senare, Hej på er!

the weekend in it's simplicity ;)

Hej igen, det här inlägget gör jag mest bara för att få tyst på caroline ;) nej, skämt och sidor, har haft lite fullt upp men nu är allt tillbaka i sin rätta takt.
Helgen blev något hektisk med dans på fredagen och fyrtio års fest på lördagen. Hade riktigt kul båda dagarna, även på lördag morgon var jag pigg ska jag faktiskt poängtera. Det var snörök i puben och dom hade faktiskt en grymt bra repertoar, massor med låtar som man kunde sjunga med i... Ja, vad finns det att berätta egentligen, hm, jo... jag hade ju storfrämmande från staden, Sollefteå, alltså Lisa min klasskompis. Hon hade så roligt i fredags att hon faktiskt överväger att komma upp i helgen igen och gå på popklubb, de komma bli grymt, alltså popklubb ;) hörde att världens bästa Sara ska komma hem i helgen så på något sätt ska jag ordna så att vi kan träffas också. Tja, skolan vill jag inte tråka ut er med och i övrigt har inte mycket hänt förutom att jag börjat gymma, men de kanske jag nämnt en gång, inte riktigt säker. INga bilder har jag heller från dansen för jag har ingen fungerande kamera, men jag arbetar faktiskt på problemet;)

Aja, go'natt på er, lovar att jag ska hitta på nåt roligt ämne att skriva om så fort de lugnat ner sig med plugget :P

// Rasmus

ps. hatar att blogg.se inte kan få ordning på sin server :/


RSS 2.0